1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Planinarsko Sklonište "Rupe"

Subota, 13 Studeni 2010 09:30

Autor Admin

PDF Ispis E-mail

Planinarsko Sklonište Rupe

Još samo jedan korak nas dijeli od konačnog postavljanja našeg novog planinarskog skloništa, a to je helikopterski prijevoz na lokaciju Rupe (1364m).To bi trebali odradit tokom slijedećeg tjedna ako meteorološki uvjeti budu dozvoljavali. Predviđena je i eko-akcija skidanja devastiranih kontejnera zaostalih iz Domovinskog rata.

Sklonište je, kao što smo već pisali, zapravo stari kontejner koji smo dobili na poklon od naših planinarskih prijatelja iz PD "Jelinak" iz Trilja, te im još jednom zahvaljujemo. Kao što se vidi, mi smo se potrudili i udahnili mu novi život a nama planinarima novo sklonište koje će nam omogićiti da upoznamo ovaj prekrasni dio Dinare.
Sklonište je zapravo jedna prostorija u kojoj je moguć smještaj za desetak osoba. Opremljeno je krevetima na kat, stolom, klupama, štednjakom (siemens-martin), pouđem, plinskim kuhalom i bocom. Pored skloništa bit će postavljena plastična cisterana za vodu kapaciteta 1000l. O pristupu i drugim stvarima pisati ćemo kada ga postavimo. Kroz par fotografija pogledajte kako to sve trenutno izgleda!

 

 

 

 


Datum Događaja: 13.11.2010
Autor Članka & Fotografija: Čerčo / Dinaridi

 


Vijesti - Radne Akcije

Prijava/Odjava Korisnika

Korisničko Ime Lozinka Zapamti me!    Napravi račun...