1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Kamešnica - Radna Akcija!

Subota, 23 Listopad 2010 09:30

Autor Admin

PDF Ispis E-mail

Kamešnica - Radna Akcija!

Provesti i doživjeti ovakav dan na planini, kakav je bio ove subote zaista je naklonost koju smo valjda zaslužili jer smo do podne teglili novu peć za naše planinarsko sklonište u Kurtegića dolcu. Peć će ove zime grijat promrzle planinare, a uvjereni smo da ih neće nedostajati. Kao što to i priliči, odmah po montiranju smo je i isprobali te se uvjerili u njene kvalitete.

Ovim putem toplo (kao što peć grije) zahvaljujemo našem inovatoru Grgi kojem bi zavidio i Siemens-Martin. Ljeti uživamo u dubokoj hladovini u šumi pored kuće,na proljeće je dolac prekriven raznobojnim i raznovrsnom cvijećem,a sad ćemo i zimi uživat uz toplu peć kad dolac prekrije snijeg.

Usput smo pospremili kuću premda planinari koji poznaju planinarsko-etički kodeks znaju da su dužni kuće i skloništa dovesti u red nakon uporabe i ostaviti ih urednima za one koji će doći poslije njih. Trebali bismo, no radimo li tako?
Ništa nam nije uspjelo ovaj dan pokvarit, pa smo tako nakon obilnog objeda i kapljice vina krenuli na Kolebajku, odakle su naši paraglajderi poletjeli uhvativši povoljan vjetar. Mi ostali  na vrhu smo sagradili  ''čovika'' (kameni tuljak). Staza do ovog vrha nije obilježena ali snalaženje je vrlo jednostavno zbog konfiguracije terena. Pogled sa vrha je uistinu veličanstven i nećemo ga opisivat jer ga treba doživjet, a vrh posjetit. Eto vam ideje za izlet!
Više informacija možete dobiti na našim kontaktima.

 


 


Datum Događaja: 23.10.2010
Autor Članka & Fotografija: Dinaridi

 


Vijesti - Radne Akcije

Prijava/Odjava Korisnika

Korisničko Ime Lozinka Zapamti me!    Napravi račun...