1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Jesenice Treking 2013

Subota, 06 Travanj 2013 13:00

Autor Admin

PDF Ispis E-mail

Jesenice Treking 2013

Udruga "Jasenice" 06. travnja organizirala je treći Jesenice treking na kojem je sudjelovalo preko tristo sudionika što u natjecateljskom dijelu, što u planinarsko rekreativnom. Natjecateljska ruta je bila duga preko 32km,a planinarsko - rekreacijska oko 8km. Osim što prolaze pretežno planinskim grebenima,pravi su izazov zbog toga što većim dijelom dodiruju prirodne i kulturne znamenitosti Poljičke republike gdje se još može vidjeti duh starih vremena.

Organizatori su i ovu godinu uključili stara sela Donjih i Srednjih Poljica, Jasenice, Krug, Duće, Ume, Tugare...
Povoljna vremenska prognoza omogućila je natjecateljima da se ova utrka pretvori u jedan nezaboravan izlet koji će dugo pamtiti.
Stazu dugu 32km i visinsku razliku od 1400m nabrži muški natjecatelj savladao je za 3h i 50min,dok je kod žena to išlo nešto malo sporije.Naša Julija je kroz cilj prošla kao sedma natjecateljica,stoga joj čestitamo, ne samo na mjestu koje je zauzela nego na činjenici da je prešla cijelu rutu.
Nakon završetka natjecateljskog i planinarsko - rekreativnog dijela organiziran je bogati ručak u ambijentalnoj konobi za sve sudionike trekinga.Nakon proglašenja pobjednika nastavilo sa sa veselicom do dugo u noć.
Organizatorima čestitamo na odlično odrađenom poslu.

 

 


Datum Događaja: 06.04.2013
Autor Članka & Fotografija: Dinaridi

 


Vijesti - Planinarski Izleti

Prijava/Odjava Korisnika

Korisničko Ime Lozinka Zapamti me!    Napravi račun...