1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Put Oluje 2015.

Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 00:00

Autor Admin

PDF Ispis E-mail

Put Oluje 2013Poštovani prijatelji, planinari, ljubitelji prirode...
Ove godine, točnije od 30. 07. – 05. 08. 2015.g. naša  Udruga organizira peti ljublarni planinarski pohod PUT OLUJE 2015. Mnogi znaju da u pohodu, koji traje sedam dana,  treba prijeći 150 km i popeti skoro 8 000 metara.

 

Do sada u protekle četiri godine organizirano cjeli put je prošlo točno 100 planinara, dok je sve ukupno učestovalo 167 sudionika pohoda. Uz to nesmijemo zaboraviti niti šest planinara koji su prešli put individualno i dostavili potrebnu fotodokumentaciju kao dokaz, te im je zasluženo dodijeljena značka.
S obzirom da je ovo peti ljubilarni pohod, i zbog povećanog interesa samih sudionika, odlučili smo povećati broj sudionika na pedeset, što zahtijeva i jaču logističku potporu.  Da bi nam olakšali samu organizaciju, koja je logistički veoma zahtjevna, a iz tog razloga je i ograničen broj sudionika, molimo sve zainteresirane za pohod da svoje prijave i potvrde dolaska uplatom kotizacije obave što prije.
Prijave možete izvršiti na našem portalu www.dinaridi.net ili direkt na link http://dinaridi.net/kalendar-pregled-dogadaja/prijavnica-za-put-oluje.html

Krajnji rok za prijavu i  potvrdu dolaska je 10. lipanj 2015. godine, ili do ispunjenja kvote o čemu ćemo pravodobno  obavijestiti.
Nakon slanja vaše prijave dobit ćete povratnu poruku sa osnovnim informacijama i odgovore na najčešće postavljana pitanja.
Program PUTA OLUJE 2015., uz moguće male korekcije izgledat će kao i predhodna četiri pohoda:

30.07.   Okupljanje i prijave sudionika u Sinju do 06.00h,  polazak prema Voštanima, gdje u župnoj crkvi imamo blagoslov sudionika, slijedi kratki brifing i polazak na prvu etapu u 08.00h
Voštane – Žlabina - Konj - Greben Kamešnice - Kutegića dolac – Rosni dolac
31.07.   Rosni dolac – Mraćna peća - Kurbegova jama – Maglaj
01.08.   Maglaj - spomen obilježja poginulim braniteljima  - Troglav ili Klekove glavice (po želji) – Sklonište Pume pod Velikom Duvjakušon
02.08.   Velika Duvjakuša (Spomenik poginulim pripadnicima „Puma“)– Ćorin lacmen – Marin bunar – Antića glava -  planinarsko sklonište Rupe (postoji mogućnost i za Jankovo brdo)
03.08.   Planinarsko sklonište Rupe – Lišanjski vrh - izvor Cetine - Glavaš
04.08.   Glavaš – Martinove košare - Sinjal – Brezovac
05.08.   Brezovac - Kninska tvrđava, dolazak oko 12.00h

U slučaju većeg broja prijavljenih prednost imaju planinari koji potvrde svoj dolazak tj. uplate kotizaciju.
Pratite našu fb stranicu www.facebook.com/dinaridi i portal na stranici www.dinaridi.net, gdje ćemo pravovremeno obavještavati o pohodu, a sve upite šaljite na e-poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na mob. 091 5587 611 ( Klepton ).

Veselimo se sedmodnevnom druženju sa vama po vrletima Dinare i Kamešnice.

Srdačan pozdrav,

PU DINARIDI.

 


  Datum Događaja: 30.07-05.08.2013
Autor Članka & Fotografija: Dinaridi

 


Vijesti - Otvaranja & Proslave & Obljetnice

Prijava/Odjava Korisnika

Korisničko Ime Lozinka Zapamti me!    Napravi račun...