1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Dobrodošli, Gost
Za korištenje ovog foruma, pisanje komentara, tema i postova, molimo da se Prijavite ili Registrirate.    Zaboravili ste lozinku?

V. Duvjakuša , M. Maglaj
(1 promatranja) (1) Gosta
Planinarski Izleti
Idi na dnoStranica: 1
PREDMET: V. Duvjakuša , M. Maglaj
#380
V. Duvjakuša , M. Maglaj prije 5 Godina, 10 Mjeseca Karma: 0
Iskoristismo "blagdane" i pet članova PD Ericsson N.Tesla , pored Babine Gomile i nekoliko vrhova na Biokovu , posjetiše po prvi puta i dva , za sve nas , "časna i znakovita vrha " a koji su se s pravom našli u HPO .
Veliku Duvjakušu , pohodismo 24. 06. , dan prije no što su Pumama (7. gardijskoj) počast i pietet iskazali najbliži i svi koji poštuju njihovu žrtvu . Dug put od kuće Sv. Jakova ,pored zgarišta , nekad "strateški i na pravom mjestu" izgrađene kuće ,nije nas obeshrabrio (ali nas zgrozio čin vandala), stigosmo do Duvjakuše .Planinarsku dobrodošlicu prirediše nam članovi udruga domovinskog rata i Dinaridi , okrijepiše nas i poticaj za povratak nam dadu .Zahvaljujemo im na dobrodošlici a posebno na uloženom trudu i želji da , križem na vrhu ,dio naše povijesti časno iskažu .
Mali Maglaj , ne toliko zahtjevan ali cilj je isti . Križ je znak da su i ovdje oni kojima se poklonit treba .
Zahvaljujem i "Dinaridima " i ostalim društvima , koji su u tim surovim bespućima planinarske puteve označili i približili nam i taj dio naše domovine . Preporućam svim društvima da u svoje planinarske planove uvrste i ove destinacije .
Za sve one koji tamo počivaju samo mogu napisati "NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO"
zdravko ivanović
Potezalo
Postova: 2
graphgraph
Korisnik Offline Kliknite ovdje da biste vidjeli pofil ovog korisnika
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
 
Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: go, Ante Maleš

Prijava/Odjava Korisnika

Korisničko Ime Lozinka Zapamti me!    Napravi račun...